Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

logo Duurzame Techniek

Over Duurzame Techniek

Als een vooruitstrevende onderneming heeft Duurzame Techniek BV zich sinds 2006 toegelegd op het leveren van kwalitatief hoogstaande systemen voor de gebouwde omgeving. Bij de oprichting heeft het bedrijf zich met name op warmtepomptechniek en thermische zonne-energie gericht. Al snel kwamen we tot de conclusie dat er een behoefte bestond om deze systemen met andere opwekkingsvormen te koppelen, zoals houtgestookte systemen, maar ook de conventionele installaties. Met dit gegeven is er een basisprogramma ontstaan, waarbij losse maatregelen kunnen worden aangeboden, maar ook complete concepten.

Het leveren van kwaliteit betekent niet alleen het leveren van goede producten, maar ook kwaliteit van kennis en ondersteuning daaromheen. En juist in dat punt schuilt onze kracht. Ondanks de jonge leeftijd van het bedrijf mogen we steunen op reeds jarenlange ervaring in de installatietechniek. Hierdoor is onze visie veel breder dan alleen onze eigen producten. Dit komt ten goede aan de installatie en aan de klant!

Sinds 2010 hebben we het pakket regeltechniek aanzienlijk uitgebreid, waardoor we in staat zijn om voor iedere HVAC-toepassing een simpele en doeltreffende oplossing te bieden. Het maakt daarbij niet uit of het een woonhuis, kantoor of utiliteitspand betreft.